ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΦΑΕΛ: «Γίναμε μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας… Ο κόμπος έφτασε στο κτένι…» – Τι ζητάνε από τη διοίκηση Σοφοκλέους για το Λεμεσιανό ντέρμπι

ΣΥΦΑΕΛ: «Γίναμε μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας… Ο κόμπος έφτασε στο κτένι…» – Τι ζητάνε από τη διοίκηση Σοφοκλέους για το Λεμεσιανό ντέρμπι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά:

«Για ακόμα μια φορά το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας του κυπριακού ποδόσφαιρου και τα ——- ακόμα έχουν το θράσος να μιλούν για ——— και κάρτες οπαδού. Οι πραγματικοί ——— δεν είναι άλλοι από τους ——— με τις γραβάτες και τις σφυρίχτρες που εδώ και δεκαετίες μαφιόζικα ζουν εις βάρος του αθλητισμού.

Δεν θα μακρηγορήσουμε εξάλλου όλα είναι χιλιοειπωμένα και τα όσα ζούμε τόσα χρόνια δεν είναι τίποτε άλλο από τη συνειδητή στάση ζωής μας, επιλέγοντας το δύσκολο και γεμάτο αξιοπρέπεια δρόμο που ακολουθεί το μοναδικό αθλητικό σωματείο της μπανανίας, η ΑΕΛ.

——- έχετε δώσει άθελα σας την ευκαιρία που ψάχναμε ώστε όλα τα κομμάτια της ΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ να ενωθούν ξανά. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν έσκυψε σε τίποτα και κανένα, αντίθετα θα υψώσει τη γροθιά στα μούτρα σας.
Ζητούμε από την επίσημη ΑΕΛ ακόμα πιο δυναμικά μέτρα γιατί ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Ζητούμε και δημόσια από τη διοίκηση στον αγώνα με τους ———— ———-, να στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το Τσίρειο, σε μια ειρηνική και μαζική διαμαρτυρία του κόσμου και όλων των οργανωμένων συνόλων της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ενάντια στο σάπιο σύστημα του κυπριακού ποδοσφαίρου, στην κάρτα οπαδού και στον τρομονόμο. Καλούμε τη διοίκηση να πατήσει στο γεγονός πως πέρσι δόθηκε έγκριση για γιγαντοοθόνη έξω από το νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

Ακόμα και αν η επίσημη ΑΕΛ δεν προβεί σε όλες τις ενέργειες για προβολή του αγώνα έξω από το Τσίρειο, εμείς καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να μαζευτεί από η ώρα 13:30 στον Πισσαρίδη.

Το Σάββατο το βράδυ ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει μεγάλο ακροΑΕΛίστικο πάρτι στο οίκημα του στον Εναέριο, εκεί όπου για 20 συνεχόμενα χρόνια παραμένει άσβεστη η φλόγα της αντίδρασης. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να παρευρεθούν σε ακόμα μια βραδιά που η πόλη θα ζει στους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top