ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: Το «μήνυμα» και η εξάδα!

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: Το «μήνυμα» και η εξάδα!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα (2/2 – 18:00) στο ΓΣΠ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ντέρμπι που θα καθορίσει πολλά.

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο, θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, πως «είναι εδώ», να δείξουν αντίδραση, και να επιστρέψουν στις νίκες. Επίσης, αν χάσουν βαθμούς κόντρα στους ερυθρόλευκους θα μείνουν ακόμα πιο πίσω από την 1η θέση, και στην προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν εκεί, διατηρώντας τα σκήπτρα τους. Έτσι, η νίκη γίνεται ο μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος τους στόχος. Ένα δύσκολο παιχνίδι, που η ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή αν θέλει να πάρει το τρίποντο. Ο Νορβηγός, προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του, και χρειάζεται να εμφανιστούν καλύτεροι, κάτι που θέλει να δει και ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι, έρχονται από την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, «κρατάνε» την 6η θέση και δεν θέλουν με τίποτα να φύγουν από εκεί. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, όπως σε κάθε αγώνα, θα πάει στο ΓΣΠ για να κάνει το παιχνίδι της και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ελλαδίτης κόουτς μελέτησε καλά τον ΑΠΟΕΛ, και ξέρει ότι το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι με το «θηρίο να είναι πληγωμένο», ωστόσο θα θέλει να του ανοίξει και άλλο τραύμα.

Το ντέρμπι της Κυριακής, θα κρίνει πολλά, αλλά όχι όλα βέβαια, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και περισσότερο για την εξάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top