Καλά νέα για… ΑΠΟΕΛ από Ελβετία – Τι έκανε η Βασιλεία στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Καλά νέα για… ΑΠΟΕΛ από Ελβετία – Τι έκανε η Βασιλεία στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Καλά νέα από το Βέλγιο… για τον ΑΠΟΕΛ, αφού η Βασιλεία, δεν δείχνει να βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της, λίγες μέρες πριν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (20/02, ΓΣΠ)!

Συγκεκριμένα, η Βασιλεία ηττήθηκε στο ντέρμπι στην έδρα της από τη 2η Σεντ Γκάλεν (σσ. έχει 41 βαθμούς όσους και η πρωτοπόρος Γιούνγκ Μπόις) με 1-2, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ελβετικής Σούπερ Λιγκ και παρέμεινε στους 36 πόντους και στην 3η θέση.

Στο σκορ προηγήθηκε η Βασιλεία με γκολ του Bua στο 19΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 44΄ με τον Fazliji και «απέδρασαν» με το σπουδαίο διπλό (1-2), με τέρμα του Ριμπέιρο στο 90΄+3΄!

Η αρχική ενδεκάδα της Βασιλείας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.