ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γένσεν: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γένσεν: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 στο ΓΣΠ.

Με το πέρας του αγώνα στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ μίλησε στα ΜΜΕ ο Μάικ Γένσεν.

Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε γιατί μόνο οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Νομίζω δεν είχαν ευκαιρία».

Για τη δική του αγωνιστική παρουσία: «Είχα ευκαιρίες σήμερα. Πρέπει να δημιουργώ περισσότερες ευκαιρίες. Νομίζω όμως ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν; «Να περιμένει ότι θα βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Θα τρέχω περισσότερο και θα δημιουργώ περισσότερες φάσεις. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει πάντα να κερδίζει αλλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για τον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να μας αρέσει η πίεση. Μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Τίποτα δεν τέλειωσε. Η πίεση είναι καλή. Σε σπρώχνει σε κάθε προπόνηση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top