Φίλαθλοι αποζημιώθηκαν επειδή δεν έπαιξε ο Ρονάλντο!

Φίλαθλοι αποζημιώθηκαν επειδή δεν έπαιξε ο Ρονάλντο!

Στο τέλος του περασμένου Ιουλίου, η Γιουβέντους έδωσε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

 

Η αναμέτρηση έληξε με το «χορταστικό» 3-3, όμως οι 65.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το στάδιο της Σεούλ, δεν είδαν σε… δράση τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος έμεινε στον πάγκο, λόγω κόπωσης, μετά από σχετική εισήγηση του ιατρικού επιτελείου της «γηραιάς κυρίας».

Οπως ήταν φυσικό, οι χιλιάδες Νοτιοκορεάτες που πλήρωσαν από 23 μέχρι 300 ευρώ για να δουν τον CR7 να κάνει τα «κόλπα» του με την «στρογγυλή θεά», εξοργίσθηκαν. Μάλιστα, αρκετοί εξ΄ αυτών, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη και σήμερα, έξι μήνες μετά, δικαιώθηκαν.

Δικαστήριο της επαρχίας Ιντσεόν, διέταξε σήμερα τους υπεύθυνους της διοργανώτριας εταιρείας «The Fasta», να καταβάλουν σε κάθε έναν από τους προσφεύγοντες, το ποσό των 282 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετοί φίλαθλοι, έχουν προσφύγει και στο Κεντρικό Δικαστήριο της Σεούλ, ενώ από την απόφαση του Δικαστηρίου, δεν προέκυψε κάποια ποινή προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή την Γιουβέντους.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE