ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπόλιεβιτς την ξύπνησε και πήρε ΙΣΧΥΡΟ προβάδισμα με… «κίλερ» Κούσουλο!

Ο Μπόλιεβιτς την ξύπνησε και πήρε ΙΣΧΥΡΟ προβάδισμα με… «κίλερ» Κούσουλο!

Το γκολ του Μπόλιεβιτς στο 49’… «θύμωσε» την Ομόνοια και μέχρι το 61′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ξεχώρισε ο Κούσουλος με τα δύο γκολ και τα… στημένα του Γκόμεθ.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 19 Φεβρουαρίου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μίκου (40′), Κούσουλος (45′-61′) και Λούφτνερ (52′) για την Ομόνοια ενώ για την Δόξα μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Μπόλιεβιτς στο 49′.

Α’ Ημίχρονο

Η Ομόνοια έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα όμως το εκτεταμένο ροτέϊσιον του Μπεργκ στην επίθεση και η καλή αμυντική λειτουργία της Δόξας την εμπόδισαν από το να φτιάξει φάσεις.

Στο 16ο λεπτό μια λάθος έξοδος του Γκράσα έδωσε την ευκαιρία στον Λούφτνερ να απειλήσει όμως το πλασέ του σταμάτησε σε πόδια αμυντικών. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Δόξα στο 25′ όμως ο Παντιλιμόν έκανε μεγάλη επέμβαση σε δυνατό διαγώνιο σουτ του Μέσκα μέσα από την περιοχή.

Στο 31ο λεπτό ο Ακιντόλα με εντυπωσιακή ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι όμως το συρτό πλασέ του έφυγε εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκράσα.

Η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει και στο 40ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε την μπαλιά από δεξιά με τον Μίκου να ανοίγει το σκορ με όμορφο σουτ στην κίνηση!

Πέντε λεπτά μετά ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ και μετά από μελέ στην περιοχή, ο Κούσουλος σκόραρε με κοντινό πλασέ γράφοντας το 2-0!

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε με… γκολ στο γήπεδο αφού μετά από ωραία πάσα του Ζορζίνιο ο Μπόλιεβιτς σκόραρε με εντυπωσιακό σουτ στο παραθυράκι του Παντιλιμόν και έγραψε το 2-1.

Και αφού μιλάμε για διπλό αγώνα κυπέλλου το γκολ του Μπόλιεβιτς αρχικά άγχωσε τους Ομονοιάτες όμως η απάντηση ήταν άμεση. Στο 52′ από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ ο Λούφτνερ έγραψε το 3-1.

Η Ομόνοια ανέβασε κι άλλο τους ρυθμούς της και στο 60ο λεπτό ο Κακουλλής έχασε τεράστια ευκαιρία, ένα λεπτό μετά ο Τζιωνής με ωραίο πλασέ ανάγκασε τον Γκράσα σε εντυπωσιακή απόκρουση όμως στο 62′ ήρθε το 4-1.

Ο Ζόρντι Γκόμεθ με ακόμη ένα στημένο-φαρμάκι από κόρνερ σέρβιρε στο πρώτο δοκάρι και ο Κούσουλος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έγραψε το 4-1.

Η Δόξα πίεσε για ένα γκολ στην συνέχεια όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και το 4-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ομόνοια: Παντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Μαυρίας (65΄ Μανρίκε), Κούσουλος, Γκόμεθ (61΄ Τιάγκο), Τζιωνής, Ακιντόλα (57΄ Μποτεάκ), Κακουλλής, Μίκου.

Δόξα: Γκράσα, Ντερβίτ, Μιντίκκης, Γιούτριτς (75΄ Λουίς Κάρλος), Μέσκα, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (46΄ Χαραλάμπους), Τραιτσέφσκι, Παπαφώτης, Καρλίτος (75΄ Ίταλο), Ζορζίνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top