ΠΑΡΑ-THEMA

Αιχμηρή τοποθέτηση Χαραλαμπίδου: «Το ρεζίλεμα θα ήταν μεγάλο»

Αιχμηρή τοποθέτηση Χαραλαμπίδου: «Το ρεζίλεμα θα ήταν μεγάλο»

«Την έστησαν σε ένα άνθρωπο καταστρέφοντας τη ζωή και την καριέρα του. Γιατί τέτοιοι είναι και το αποδεικνύουν καθημερινά» αναφέρει σε ανάρτησή-παρέμβαση της για τον υπόθεση του τέως Υπαρχηγού η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η Βουλευτής με ανάρτησή της στην προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρει ότι «αυτό το φιάσκο είναι μια μεγάλη τάτσα και εμπόδιο για τις φιλοδοξίες κάποιων» προσθέτοντας ότι ο λόγος που σταμάτησε η διαδικασία δεν είναι η ταλαιπωρία του τέως Υπαρχηγού Αντρέα Κυριακου, αλλά οι φιλοδοξίες άλλου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η υπόθεση του Αντρέα Κυριακου, τέως υπαρχηγού της αστυνομίας, κράτησε γιατί η Εισαγγελία δεν έδινε τα στοιχεία που οφειλε να παραδώσει στον δικηγορο του κ. Κυριακου.Προφανως δεν υπήρχαν στοιχεία. Το μόνο που υπήρχε ήταν η επιθυμία κάποιων να τον ξεφορτωθούν . Έμπλεξε το όνομα μου στην υπόθεση ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης με συμπληρωματική κατάθεση .Ενορχηστρωθήκαν και βουλευτές του ΔΗΣΥ μαζί και ένας ακόμα τέως υπουργός ο οποίος από το βήμα της βουλής μίλησε για "φιλια πυρά" με το σοβαροφανές ύφος που συνήθως έχει. Οι βουλευτές του ΔΗΣΥ δε,σε διάφορες εκπομπές δίκαζαν τον τέως υπαρχηγό τον καταδίκαζαν πριν ακόμα ξεκινήσει η δίκη. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα, γνώστος για τις δηλώσεις του, στο Σίγμα μίλησε και για απόφαση δικαστηρίου για να τον επαναφέρει σε τάξη ο Stefanos Stefanou. Να τον εκθεσει βασικά .Έστησαν ολόκληρη κατάσταση στη βάση μιας υποτιθέμενης διαρροής την οποία κατέθεσε ο τέως υπουργός δικαιοσύνης. Πάντως εμένα ουδέποτε μου ζήτησαν οι ανακριτές οποιαδήποτε πληροφορία. Προφανώς η κατάθεση του τέως δικαιοσύνης ήταν αρκετή. Αυτό το φιάσκο είναι μια μεγάλη τάτσα και εμπόδιο για τις φιλοδοξίες κάποιων. Ο λόγος που σταμάτησε η διαδικασία δεν είναι η ταλαιπωρία του τέως Υπαρχηγού Αντρέα Κυριακου, αλλά οι φιλοδοξίες άλλου . Γιατί με μια Δίκη θα ξεσκεπάζονταν πλήρως και το ρεζίλεμα θα ήταν μεγάλο. Επιεικια είναι στον εαυτό τους που έδειξαν στην τελική. Το γεγονός παραμένει όμως ότι την έστησαν σε ένα άνθρωπο καταστρέφοντας τη ζωή και την καριέρα του. Γιατί τετοιοι είναι και το αποδεικνύουν καθημερινά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top