ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλάμπους: «Δείξαμε από το πρώτο λεπτό, πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαραλάμπους: «Δείξαμε από το πρώτο λεπτό, πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «ΑΕΚ Αρένα», μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ηλίας Χαραλάμπους.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό, πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε και είχαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Δεν τα καταφέραμε και στο δεύτερο ημίχρονο αμυνθήκαμε εξαιρετικά και δεν κινδυνεύσαμε σε καμία φάση πιστεύω από τον αντίπαλο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αντιδράσαμε κατάλληλα και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Δεν κάναμε τίποτα όμως. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Τσιρειο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο και καλή επιτυχία στον δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο τη Βασιλεία».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός της ΑΕΚ στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top