ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα:Το παράνομο πάθος τον οδήγησε στο μοιραίο- Οικογενειακοί φίλοι οι δυο εραστές- Έγκυος η γυναίκα 35χρονου

Ελλάδα:Το παράνομο πάθος τον οδήγησε στο μοιραίο- Οικογενειακοί φίλοι οι δυο εραστές- Έγκυος η γυναίκα 35χρονου

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην Σαλαμίνα μετά την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού του 35χρονου κομάντο και της 44χρονης οδοντεχνίτριας, που έμελλε να είναι και η αιτία του τραγικού θανάτου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους διατηρούσαν σχέση εδώ και τρία χρόνια (από το 2012), κρυφά από όλους, καθώς ήταν και οι δύο παντρεμένοι.

Μάλιστα, εκείνη, η οποία είναι μητέρα δύο αγοριών ηλικίας οχτώ και δέκα ετών, έδειχνε τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγο της. Στο ίδιο μήκος κύματος και αυτός, ο οποίος ήταν παντρεμένος περίπου δυο χρόνια και δήλωσε πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα, ενώ οι φίλοι του λένε ότι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μιας κι η σύζυγος του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Όπως φαίνεται, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά… Οι δυο τους είχαν μια πολύ έντονη σχέση, γεμάτη πάθος… με τον έναν να μην αντέχει για πολύ μακριά από τον άλλον! Στο παρελθόν, είχαν προσπαθήσει να τελειώσουν την σχέση τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή, ο άντρα της άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οικογενειακό τους φίλο. Της μίλησε και κατάφερε να την κάνει να του τα πει όλα… Της ζήτησε να χωρίσει από τον εραστή της, αν θέλει να μείνουν μαζί και να την συγχωρήσει για χάρη των παιδιών της.

Εκείνη, πήγε να τον βρει και να βάλει τέλος στο πάθος που μοιράζονταν… Ο 35χρονος, φέρεται να θόλωσε και να τον νίκησε η αρρώστια του για αυτήν… Την πυροβόλησε και την σκότωσε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Νεκρούς μέσα στο αμάξι, στο γκαράζ του σπιτιού τους, τους βρήκε η γυναίκα του. Κάλεσε τον άντρα της 44χρονης για να του το πει, κι εκείνος μετά κάλεσε την αστυνομία.

Οι φίλοι των δυο θυμάτων έχουν πλημμυρίσει τα social media με αποχαιρετιστήρια μηνύματα… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άδοξο τέλος αυτών των ανθρώπων. Όλοι εύχονται «καλό ταξίδι» ενώ αναρωτιόνται «γιατί», «γιατί να φύγουν έτσι και τόσο νωρίς».

Πηγή: Star.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top