ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η δράση των τμημάτων της Ομόνοιας για την τρέχουσα βδομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η δράση των τμημάτων της Ομόνοιας για την τρέχουσα βδομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (10/02 – 16/02) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου είχε διπλή υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα. Αρχικά κέρδισε τη Δόξα με 4-1 στον πρώτο αγώνα των «8» του κυπέλλου και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά. Ακολούθως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Εθνικό Άχνας για το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -2 από την κορυφή. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με την εντός έδρας νίκη της απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ (25-28, 25-20, 25-21). Τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στα ημιτελικά των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας μετρά δύο νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και χρειάζεται άλλες δύο για να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα φούτσαλ πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Αθηαίνου FC με 1-6. Έτσι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και στο +3 από τις ομάδες που την ακολουθούν. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Αυτή είναι η καλύτερη θέση που τερματίζει η ομάδα μας από την ημέρα σύσταση του τμήματος. Στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε τη Λευκοθέα Λατσιών με 2-0. Πλέον, την Κυριακή αρχίζει τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση απέναντι και θα αντιμετωπίσει πάλι τη Λευκοθέα εντός έδρας.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας είχε διπλή υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα και την έφερε εις πέρας 100%! Αρχικά, κέρδισε εκτός έδρας την ΕΝΠ με 61-70 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακολούθως νίκησε εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 70-68 για την 20η αγωνιστική. Με αυτές τις δύο νίκες η ομάδα μας έφτασε τις εφτά και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΘΑ.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι της απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ (25-13, 25-16, 25-08). Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παφιακό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top