ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες – Χρησιμοποίησαν το «Red Button» οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες – Χρησιμοποίησαν το «Red Button» οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου

Ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αναμένεται να οδηγηθούν την Τετάρτη 12/02 ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς.

Οι δύο, συνελήφθησαν την Τρίτη 11/02, για υπόθεση ύποπτου χειραγωγημένου αγώνα, μετά από μαρτυρία που προέκυψε σε βάρος τους, όταν οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου Αθηαίνου, χρησιμοποίησαν την υπηρεσία Red Button για τους χειραγωγημένους αγώνες.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έχει ενώπιόν της η Αστυνομία σε σχέση με την παρούσα υπόθεση, αφορούν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ του Οθέλλου και της Αγίας Νάπας. Όπως είχαν καταγγείλει οι άνθρωποι του συλλόγου της Αθηαίνου, μετά την αποχώρηση του αρχιδιαιτητή της ΚΟΠ Μπερτράντ Λαγιέκ από τις κερκίδες του γηπέδου όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει το παιχνίδι (72΄), λήφθηκαν αποφάσεις από τη διαιτησία που καταδίκασαν σε ήττα την ομάδα τους. Αρκεί να σημειώσουμε ότι από το 80΄ και μετά αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (ανάμεσα τους οι δυο τερματοφύλακες), ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων υποδείχθηκε πέναλτι με το οποίο κρίθηκε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (0-1).

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει τα ακόλουθα: 'Συνελήφθησαν σήμερα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top