ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δικηγόρος Α. Κωνσταντίνου: «Σπασμωδικές κινήσεις και δίνει τη συγκατάθεση του…» - VIDEO

Δικηγόρος Α. Κωνσταντίνου: «Σπασμωδικές κινήσεις και δίνει τη συγκατάθεση του…» - VIDEO

 Η δικηγόρος υπεράσπισης του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, η Ελίζα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, ανάφερε πως «το τελευταίο 24ωρο παραβιάζονται βάναυσα τα συνταγματικά δικαιώματα και το τεκμήριο αθωότητας του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου».

Για της κινήσεις της Αστυνομίας, η κα. Σωκράτους, είπε πως «η Αστυνομία έχει δεχθεί μεγάλη πίεση για θέματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να προχωρεί σε σπασμωδικές κινήσεις και προσβάλλουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα και τη φήμη του κύριου Κωνσταντίνου».

Όσο αφορά τις μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, η δικηγόρος του κ. Κωνσταντινου είπε πως «οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος πραγματικής μαρτυρίας που να συνδέει τον κύριο Κωνσταντίνου με κακόβουλη ενέργεια».

«Ο ίδιος δίνει τη συγκατάθεση του για άνοιγμα, καθώς και για έλεγχο των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η άδικη και παράλογη διαδικασία εναντίον του πελάτη μας», ανάφερε η κα. Σωκράτους για την άρση του τηλεφωνικού απόρρητου του κ. Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ThemaSports.com:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top