ΑΠΟΕΛ: Αύριο το φιλικό με την Δόξα

ΑΠΟΕΛ: Αύριο το φιλικό με την Δόξα

Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Τόρστεν Φινκ.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν διευθετήσει φιλικό παιχνίδι με την Δόξα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, η ώρα 15:00 στο Μακάρειο στάδιο.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 14:00.

Είναι μια ευκαιρία για τον Γερμανό κόουτς να δει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Φινκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν πήραν ευκαιρίες σε αρκετά παιχνίδια.  

Η χθεσινή νίκη επί της Ομόνοιας σκόρπισε χαμόγελα στον ΑΠΟΕΛ αλλά στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους και συνεχίζουν συγκεντρωμένοι την σκληρή δουλειά. Άλλωστε το ζητούμενο, είναι η ομάδα να έχει διάρκεια στην απόδοση της. Αυτό είναι που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ για να υλοποιήσει τους φετινούς του στόχους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE