ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… νέα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την Κάρτα Φιλάθλου

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… νέα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την Κάρτα Φιλάθλου

Εξελίξεις και αλλαγές στο μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου αναμένεται να προκύψουν προσεχώς.

Αυτό αφέθηκε να νοηθεί την Πέμπτη (13-02-2020) μέσα από τοποθετήσεις τους γύρω από αυτό το θέμα, από τους Πρόδρομο Πετρίδη (πρόεδρο ΑΠΟΕΛ), Σπύρο Νεοφυτίδη (Εκτελεστικό Πρόεδρο ΠΑΣΠ).

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αναφερόμενος στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε στο προπονητικό κέντρο «Pari Match Αρχάγγελος» για τη μη ικανοποιητική παρουσία ΑΠΟΕΛιστών στα γήπεδα και δη της αποχής των οργανωμένων επισήμανε μεταξύ άλλων περί αυτού το εξής «Ο ΑΠΟΕΛ έχει την περισσότερη επίπτωση από την Κάρτα Φιλάθλου. Έχουμε παλέψει μέχρι τέλους για την Κάρτα Φιλάθλου. Προσπαθήσαμε μέσω του Υπουργού για κάποιες τροποποιήσεις. Αναμένουμε να πάνε για ψήφιση αυτές οι τροποποιήσεις. Κάνουμε διαβήματα προς τη Βουλή, όπως αυτές οι τροποποιήσεις μεταφερθούν στην ολομέλεια».

Το απόγευμα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, αναφερόμενος για το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου παρατήρησε όπως γνωρίζει ότι ο ΚΟΑ είναι σε επαφές για το ζήτημα αυτό.  Ήδη, είναι σε εξέλιξη επαφές στη Βουλή για να τροποποιηθεί η νομοθεσία σε διάφορα θέματα, με μία από τις αλλαγές που συζητιέται για να αποφασιστεί να είναι η έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου από τα σωματεία και όχι από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Τέλος, από τη στιγμή που σήμερα το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου προνοεί όπως αρκετά παραπτώματα να είναι ποινικά, με την αντίδραση να είναι μεγάλη από τους φιλάθλους και σε αυτό και δεν έχουν γίνει κάτοχοι της κάρτας, θα υπάρξει και σε αυτό συζήτηση για να αποφασιστεί να πάψουν αρκετά από αυτά τα παραπτώματα να είναι ποινικά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top