Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

«Αρχίζει αύριο Παρασκευή , η πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης για το Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Ο.Π.Α.Π Α΄Αντρών.
Η ομάδα μας ξεκινά τους αγώνες απέναντι στην ομάδα του Παφιακού , με πλεονέκτημα έδρας αφού στην κατάταξη της κανονικής περιόδου τερμάτισε στην δέυτερη θέση και ο Παφιακός την τρίτη. Ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού με νίκη η ομάδα μας θα προγηθεί με 2-1 νίκες απέναντι στον Παφιακό , κάτι που θα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα που θα συμπληρώσει 4 νίκες να αγωνιστεί για τις θέσεις 1-2.
Ο κ. Χριστοφιδέλης έχει όλους τους πετοσφαιριστές στην διάθεση του , κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρατάξει την ομάδα με το καλύτερο δυνατό σχήμα για να αποκτήσει προβάδισμα στις νίκες.
Η πετοσφαιρική Ανόρθωση καλεί όλους του φίλους της ομάδας όπως δώσουν βροντερά το παρών τους στον αυριανό αγώνα στο ”Θεμιστόκλειο” αθλητικό κέντρο και ώρα 20:00 βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στην ΝΙΚΗ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




