ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλό Πάσχα και Ανάσταση χωρίς Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Tι έγινε και έμειναν χωρίς χρήματα δικαιούχοι;

Καλό Πάσχα και Ανάσταση  χωρίς Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – Tι έγινε και έμειναν χωρίς χρήματα δικαιούχοι;

Ενώ η δέσμευση από πλευράς Υπουργείου ήταν να κατατεθεί το ΕΕΕ μέχρι σήμερα το πρωί, καθώς ακολουθούν οι αργίες του Πάσχα, όπου τα τραπεζικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 15 Απριλίου, αρκετοί δικαιούχοι επικοινωνώντας με το ToThemaOnline.com, κατήγγειλαν ο λογαριασμός τους παρέμεινε μείον.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν δικαιούχοι ΕΕΕ, από το πρωί επικοινωνούσαν με τις τράπεζες τους, οι οποίες τους ενημέρωναν ότι δεν έγινε κατάθεση του ποσού.

Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι δεν έχουν λάβει ούτε τα αναδρομικά ποσά που τους αναλογούν.

Το Υπουργείο ενημέρωσε ότι τα εμβάσματα έγιναν από την περασμένη Τρίτη μέσω της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία φέρεται να καθυστέρησε να προχωρήσει στην μεταφορά του ποσού στα διάφορα τραπεζικά ιδρύματα.

Ορισμένα υποκαταστήματα τραπεζών, παρέμειναν ανοικτά πέραν του ωραρίου λειτουργίας τους τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους, εντούτοις αρκετοί δεν έχουν λάβει ακόμη το εισόδημα που δικαιούνται και θα περάσουν Πάσχα χωρίς χρήματα στις τσέπες τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top