ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… κάκιστος Ζαχίντ που κόστισε στον Παναθηναϊκό

Ο… κάκιστος Ζαχίντ που κόστισε στον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει αντίρρηση πως ο Παναθηναϊκός είναι αλλιώς με τον Ζαχίντ καλά και αλλιώς χωρίς εκείνον. Πρόκειται για τον πιο κομβικό παίκτη του «τριφυλλιού» μεσοεπιθετικά.

Εκείνον που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Να κουβαλήσει την μπάλα, να περάσει μία κάθετη, να εκτελέσει καλά ένα στημένο ή ακόμα και να σκοράρει. Αν κοιτάξει κανείς ψυχρά τους αριθμούς, ο Νορβηγός έχει φέτος τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Η πραγματικότητα όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχουν φορές που περνάει την κάθετη που ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα και ας μην κάνει εκείνος την τελική πάσα.

Μία έμπνευση αρκεί ενίοτε. Ακόμη και στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που δεν ήταν στα καλύτερα του, ήταν εκείνος που ξεκίνησε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μακέντα.

Ωστόσο, στα δύο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος. Ειδικά στη ρεβάνς δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Πραγματοποίησε ενδεχομένως το χειρότερο του παιχνίδι με το «τριφύλλι» και αυτό κόστισε.

Δεν υπάρχει παίκτης για να τον αντικαταστήσει από το φετινό ρόστερ και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και στο διάστημα που απουσίασε, όταν τραυματίστηκε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Νοέμβριο.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, αντιμετώπισε και ένα ακόμη πρόβλημα σε αυτά τα δύο ματς του Κυπέλλου. Εκτός του 25χρονου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και οι εξτρέμ του. Δεν πήρε προσπάθειες πάνω του ο Χατζηγιοβάνης και όταν το έκανε στην Τούμπα, «έσκασε» ουσιαστικά από πολύ νωρίς.

Ο Νάγκι δεν είχε εικόνα ανάλογη με αυτή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ εάν θεωρήσουμε ως εξτρέμ και τον Μπουζούκη, γιατί εκεί αγωνίζεται φέτος και ας μην είναι η θέση του, κινήθηκε και εκείνος σε ρηχά νερά.

Και εάν οι δύο νεαροί εξελίσσονται μέσα από την όλη διαδικασία φέτος και θα παρουσιάζονται σταδιακά καλύτεροι, για τον Νάγκι τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κάθε ματς είναι μία ευκαιρία να αποδείξει πως πρέπει να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του…

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top