ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμπρατζιά έκαναν το πολυτελές αυτοκίνητο 39χρονου στη Λάρνακα

Λαμπρατζιά έκαναν το πολυτελές αυτοκίνητο 39χρονου στη Λάρνακα

Το ακριβό αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και το γκαράζ, ενώ από τη φωτιά υπέστη ζημιές και η πρόσοψη του σπιτιού.

Στόχος εμπρηστών φαίνεται να έγινε 39χρονος στη Λάρνακα. Άγνωστοι  από ότι φαίνεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έβαλαν φωτιά στο όχημα του. Το πολυτελές αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και το γκαράζ, ενώ από τη φωτιά υπέστη ζημιές και η πρόσοψη του σπιτιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.50 χθες το βράδυ έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο Range Rover, ιδιοκτησίας 39χρονου Ελληνοκύπριου, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του σε πάροδο της Λεωφόρου Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

Επί τόπου κλήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς και το ξύλινο στέγαστρο κάτω από το οποίο ήταν σταθμευμένο. Ζημιές υπέστη επίσης και η πρόσοψη της οικίας.

 Η Αστυνομία η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία διεξάγουν έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top