ΚΥΠΡΟΣ

Δεν χάθηκε τίποτε , ψηλά το κεφάλι

Δεν χάθηκε τίποτε , ψηλά το κεφάλι

Το σύνθημα που επικρατεί στην ΑΕΚ , και αυτό είναι το σωστό , είναι πως τίποτε δεν χάθηκε για τους κιτρινοπράσινους στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ και ότι όλα θα παιχθούν στον επαναληπτικό.

 Οι κιτρινοπράσινοι ξέρουν καλά πως δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την ΑΕΛ μέχρι τώρα στους αγώνες που έχουν δώσει σε πρωτάθλημα αλλα και κύπελλο , αλλα έχουν μια χρυσή ευκαιρία τώρα. Κερδίζουν την ΑΕΛ στο Τσίρειο παίρνουν την πρόκριση και έχουν την ευκαιρία σε ένα 90λεπτο να διεκδικήσουν έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Άλλωστε όλοι λένε πως η ΑΕΚ αυτή την ώρα είναι , και έτσι είναι . η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο

Αυτό πάντως που έχει προβληματίσει τους παράγοντες της ΑΕΚ είναι η μικρή προσέλευση του κόσμου στο ΓΣΖ. Όλοι πάντως ελπίζουν πως στο Τσίρειο θα έχει περισσότερο κόσμο η  ΑΕΚ έστω και αν ο αγώνας είναι εκτός έδρας. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top