ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολυτιμότερος ο Σόουζα!

Πολυτιμότερος ο Σόουζα!

Ο Lucas Souza (ΑΠΟΕΛ) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση με ισοβαθμία οι Νικόλας Ιωάννου, Mateusz Szczepaniak και Jordi Gomez.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π., μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων που εκκρεμούσαν, την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για την 1η Αγωνιστική. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει λάβει βαθμολογία 313 έναντι 308 των άλλων τριών. Σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 4-2. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 75 (!) πάσες εκ των οποίων το 92% ήταν εύστοχες. Μονομάχησε για την μπάλα 27 φορές κερδίζοντας το 63% των διεκδικήσεων του. Επανέκτησε μπάλα 11 φορές. Πραγματοποίησε 2 ντρίμπλες και 12 τάκλιν στον αγώνα, ενώ ανέκοψε 9 μπαλιές και μάζεψε 9 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top