ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Αυτός ο κόσμος στην κερκίδα...

ΑΕΛ: Αυτός ο κόσμος στην κερκίδα...

Μεγάλη εμφάνιση από την ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Πρέπει να σημειώσουμε πως η ομάδα της Λεμεσού παρατάχθηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, με τον Σέμα να σκοράρει δύο γκολ.

Είχε ενέργεια στο παιχνίδι της, πάθος και οργανωμένο πλάνο. Της λείπουν τα δυνατά παιχνίδια, αφού αγωνίζεται στον Β΄ όμιλο του πρωταθλήματος, ενώ αντιμετώπισε ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας.

Το 2-2 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου. Ο κόουτς παρέταξε άψογα την ομάδα, του βγήκε το πλάνο, κίνδυνος - θάνατος οι αντεπιθέσεις, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει παιχνίδι κατοχής και δικαιώθηκε. Ακόμη και αυτός όμως, σε κάποιο σημείο κοίταξε στην κερκίδα. Αυτός ο κόσμος, ήταν συγκλονιστικός...

Δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να σπρώχνει την ομάδα. Έδωσε δύναμη στους παίκτες και η παρουσία του ήταν καθοριστική. Στο φινάλε, χειροκρότησε με όλη του την δύναμη τους παίκτες και περιμένει τον επαναληπτικό στη Λεμεσό. Εκεί, όπου θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top