ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το MILAN CAMP (VIDEO)

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το MILAN CAMP (VIDEO)

Αυλαία σήμερα (10/04) Μεγάλη Παρασκευή για το Milan Camp, που διεξήχθη για δεύτερη σερί χρονιά από την ΑΕΚ συνεργασία με τις φημισμένες Ακαδημίες της Μίλαν.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ:

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έζησαν την ανεπανάληπτη ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες και να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από τους εκ των κορυφαίων του είδους παγκοσμίως.

Μετά την τελευταία προπόνηση ακολούθησε ποδοσφαιρική αναμέτρηση, ανάμεσα στους προπονητές και τους υπεύθυνους από την μία και τους γονείς των νεαρών από την άλλη, με τους πρώτους να επικρατούν με 4-3. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τον Mariano να χρίζεται MVP, αφού σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, με τους γονείς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του αγώνα.

Το Milan Camp ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, με τον πρόεδρο της Ακαδημίας, Ιωσήφ Φράγκο να να ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Milan Camp.

Επίσης ο διευθυντής του Milan Junior Camp, Angelo Laquintana δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος από την όλη οργάνωση και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 

Ευχαριστούμε τους προπονητές των Ακαδημιών της ΑΕΚ για την σημαντική τους βοήθεια προς τους Ιταλούς προπονητές, την διεύθυνση και το προσωπικό του ΓΣΖ για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας, Princess Hotel, Top Kinisis Travel, McDonalds, Φούρνοι Πίριλλος, K&V Rental Cars, Vassos Eliades, Photos Photiades Group, Ταβέρνα Κυρά Γιώργαινα, Ψησταριά Α&Κ Μαυρής, Segafredo, Ammos Kitchen Bar και Rebuke.

Το Milan Camp 2 ήταν άκρως επιτυχημένο, όλοι όσοι συμμετείχαν και έζησαν από κοντά την εμπειρία δήλωσαν πλήρως ευχαριστημένοι και ήδη εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για την τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top