ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουζουνίδης: «Οι πιθανότητες για πρόκριση, είναι μηδενικές – Ίσως δεν είμαστε…»

Ουζουνίδης: «Οι πιθανότητες για πρόκριση, είναι μηδενικές – Ίσως δεν είμαστε…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ελλαδίτης προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά:

«Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που δουλεύει σωστά στο γήπεδο. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε.

Όσα λάθη κάναμε στην άμυνα, κάναμε και μεσοεπιθετικά. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως θα έπρεπε και αφήσαμε την μπάλα στον αντίπαλο.

Οι πιθανότητες για πρόκριση, είναι μηδενικές θα έλεγα. Αυτά τα παιδιά όμως, έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και έφεραν την ομάδα ως εδώ. Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η ομάδα φάνηκε πολύ κουρασμένη από την ενέργεια που έδωσε το Σάββατο. Πιστεύω όμως σε αυτή την ομάδα και δεν υπάρχει λόγος να κατηγορήσουμε κανέναν για τα λάθη.

Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να ανέβουν ψυχολογικά. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από τα παιδιά.

Σε πρώτη φάση, ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο που θέλουμε πιο πολύ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top