Μάτιτς: «Όλα ή τίποτα στον επαναληπτικό – Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Μάτιτς: «Όλα ή τίποτα στον επαναληπτικό – Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Βασιλεία, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Ούρος Μάτιτς.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Αφήσαμε πολλούς χώρους στους επιθετικούς της Βασιλείας, υπήρχαν κενά στις γραμμές μας και μας τιμώρησαν.

Πλέον, θα τα δώσουμε όλα ή τίποτα στον επαναληπτικό. Είναι βαριά ήττα και δύσκολο να ανατραπεί, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE