ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Είναι αστείο να τα μηδενίζουμε όλα...

Ομόνοια: Είναι αστείο να τα μηδενίζουμε όλα...

Το να γίνει κριτική στην Ομόνοια για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ είναι φυσιολογικό, αλλά θα πρέπει να γίνει μέσα στα σωστά πλαίσια.

Σαφώς και οι «πράσινοι» δεν είχαν την απόδοση που θα ήθελαν, δέχθηκαν βαριά ήττα με 3-0 και δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του πιο κρίσιμου, ίσως φετινού αγώνα που έδωσαν. Η πρόκριση πλέον στον τελικό του Κυπέλλου φαντάζει ως εξαιρετικά δύσκολη.

Στην ομάδα κάνουν την αυτοκριτική τους, ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, αλλά είναι αστείο τώρα να μηδενίζουμε τα πάντα. Ο κόσμος έχει τα παράπονα του και δικαιολογημένα. Αποδοκίμασε την απόδοση της ομάδας και περίμενε πολύ περισσότερα. Η Ομόνοια όμως δεν μπορεί να κριθεί ολοκληρωτικά σε ένα παιχνίδι.

Ας μην ξεχνάμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, το πόσο θετικά ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές στα πλάνα του προπονητή τους, χρησιμοποιώντας αρκετούς από αυτούς σε διάφορες θέσεις αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα.

Το ποδόσφαιρο όμως χρειάζεται να το βλέπει κανείς και εντελώς ρεαλιστικά. Κάποιες φορές είναι σκληρό και αντικατοπτρίζεται μέσα από τους αριθμούς. Είναι αυτό που λέμε... στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία. Αυτή λέει πως η Ομόνοια δύσκολα θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Είναι πολύ σημαντική η αντίδραση και το ματς με τον Απόλλωνα που ακολουθεί, είναι καθοριστικό. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει ταλέντο, υπάρχει και η πίστη για να υλοποιήσει η ομάδα τον στόχο της.

Αυτό που έχει να κάνει είναι να μάθει από τα λάθη της και να τα δώσει όλα μέσα μέσα στο γήπεδο. Σε ότι αφορά την κριτική των παικτών, στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν διακρίθηκε κανείς. Γνωρίζουν και οι ίδιοι πως μπορούν για πολύ περισσότερα και το γήπεδο είναι ο «καθρέφτης». Ακολουθούν πέντε ματς στο ΓΣΠ και αν το θέλουν και το κυνηγήσουν, σαφώς και μπορούν να τα καταφέρουν.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top