ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψε το αυτοκίνητό του και έφυγε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψε το αυτοκίνητό του και έφυγε

Προβληματισμό προκάλεσε στις αρχές ο εμπρησμός ενός αυτοκινήτου το βράδυ της Δευτέρας (24/02), σε ανοιχτό χώρο στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρα 00.37 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, στον Ύψωνα, στη Λεμεσό. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μερικά λεπτά αργότερα. Από την πυρκαγιά το όχημα μάρκας Honda Civic υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φάνηκε ότι το όχημα ανήκε σε 62χρονο. Σε επικοινωνία της Αστυνομίας μαζί του, ανέφερε ότι είχε πουλήσει το όχημα μερικές μέρες νωρίτερα, με συμφωνία καταβολής των χρημάτων (400 ευρώ) εντός κάποιων ημερών.

Το όχημα είχε πωληθεί σε 23χρονο νεαρό ο οποίος και εντοπίστηκε γύρω στις 05:30 το πρωί της Τρίτης (25/02). Κατόπιν ανάκρισης, ο νεαρός παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι έβαλε αυτοβούλως φωτιά στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το όχημα αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα και ενδεχομένως ο νεαρός να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top