ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αναφέρει το «Sputnik».

Πρόκειται για γία 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία σπουδάζει στην Κρήτη και είχε προσφάτως επισκεφτεί τη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε το «KarditsaPress.gr». Όπως αναφέρεται, η κοπέλα κάλεσε ασθενοφόρο και είχαν παρθεί όλα τα αναμενόμενα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, λόγω του ασθενοφόρου στην γειτονιά και των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης που πάρθηκαν, αναστατώθηκε όλη η γειτονιά.

Η νεαρή κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Sputnik». Ωστόσο, κρίθηκε ορθό να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι «σημείο αναφοράς» γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το άλλο κρούσμα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «LarissaNet.gr», αργά τη νύχτα έφτασαν τα αποτελέσματα για την 68χρονη Λαρισαία, η οποία νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top