Η αποθέωση του Ράκιτιτς (video)

Η αποθέωση του Ράκιτιτς (video)

Πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του «Σάντσεθ Πιθχουάν» για πρώτη φορά σαν αντίπαλος ο Ιβάν Ράκιτιτς και οι φίλοι της Σεβίλλης τον υποδέχτηκαν σαν δικό τους άνθρωπο.

Χωρίς να ξεχνούν την προσφορά του, τον χειροκρότησαν το Σάββατο, όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Οι φανατικοί φίλοι της Σεβίλλης είχαν αναρτήσει ένα πανό, που έγραφε: «Αυτό θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Σε ευχαριστούμε αρχηγέ». Η συγκίνηση του Κροάτη μέσου ήταν μεγάλη, καθώς έζησε τρία δυνατά χρόνια στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ επισκέπτεται συχνά την πόλη όταν έχει ρεπό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ράκιτιτς έδωσε τη έδωσε τη φανέλα του σε έναν οπαδό, δέχτηκε τη θερμή αγκαλιά του κόσμου και στο τέλος παρέδωσε και τα παπούτσια του.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Ευχαριστώ πολύ το κοινό για την υποδοχή και την αντιμετώπιση. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε ο μέσος της Μπάρτσα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE