ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ εκτός και αν και μάχη στο Τσίρειο

ΑΠΟΕΛ εκτός και αν και μάχη στο Τσίρειο

Την Τετάρτη 22 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι δύο επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, μέσα από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του φετινού τελικού που θα γίνει στις 20 Μαίου.

Τα δεδομένα έχουν γίνει ξεκάθαρα στο ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια μετά το εμφαντικό 3-0 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα οι «γαλαζοκίτρινοι». Αποτέλεσμα που τους φέρνει με το ενάμισι πόδι στον τελικό, όμως επειδή στο ποδόσφαιρο και δη σε ντέρμπι «αιωνίων» όλα μπορούν να συμβούν καλό θα είναι να περιμένουμε και τη ρεβάνς.

Αμφίρροπη και άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μάχη που θα γίνει στο άλλο ζευγάρι, μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ που θα λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές στο Τσίρειο και εκεί θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο ομάδες θα πάει στον τελικό.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που όχι μόνο δεν έχασε στο ΓΣΖ παρά τις πολλές απουσίες που είχε, αλλά πέτυχε και δύο εκτός έδρας γκολ και αυτό το στοιχείο μετρά πολύ στους αγώνες κυπέλλου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει στις 17:00 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την Primetel, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision θα αρχίσει ο επαναληπτικός μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top