Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Σε σχετική ανακοίνωση της η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (29/02) αναφέρει πως υπέκυψε το Σάββατο (29/02), στα τραύματά της, 62χρονη τέως κάτοικος Λεμεσού, η οποία είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στις 23/2/2020 στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση στο Γ.Ν Λευκωσίας η 62χρόνη η οποία παρασύρθηκε απο μοτοσυκλετιστή
Θυμίζουμε ότι η 62χρονη, παρασύρθηκε την Κυριακή (23/2) το βράδυ από μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος διανομέας φαγητού, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη από το ΓΝ Λεμεσού στο ΓΝ Λευκωσίας όπου το Σάββατο (29/02) άφησε την τελευταία της πνοή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




