ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία: 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μια βδομάδα μετά την αυτοκτονία της κοπέλας του στη Ρόδο

Ασύλληπτη τραγωδία: 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μια βδομάδα μετά την αυτοκτονία της κοπέλας του στη Ρόδο

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται η κοινωνία της Ρόδου, καθώς τα περιστατικά με τις αυτοκτονίες και τις απόπειρες αυτοκτονιών διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ένας νεαρός, 22 χρονών βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι 11/4/2015) στο σπίτι του, στην περιοχή της Ιαλυσού.Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο, ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως προέκυψε, ο 22χρονος έβαλε μόνος τέρμα στη ζωή του, ακολουθώντας την 25χρονη φίλη του, η οποία αυτοκτόνησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νεαρός επέλεξε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο που αυτοκτόνησε και η φίλη του, βάζοντας μια σακούλα νάιλον γύρω από το κεφάλι του.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε η αδερφή του στην αστυνομία, ο 22χρονος, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, από την ημέρα που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, αντιμετώπιζε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν μαζί με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους, όταν κάποια στιγμή, έφυγε, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός δεν άντεξε την απώλεια της φίλης του και αποφάσισε να την ακολουθήσει στο θάνατο.Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ιατροδικαστής για να προχωρήσει στην σχετική έκθεση για τα αίτια θανάτου του 22χρονου.

Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη αυτοκτονία μέσα σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων και έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο με αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονιών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top