ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Η αγάπη μοιράζεται με ένα μπισκότο»

«Η αγάπη μοιράζεται με ένα μπισκότο»

Παραδόθηκε επιταγή από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Organizational Leader του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοινή εκστρατεία αγάπης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities® Κύπρου (RMHC® Cyprus), στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν χρήματα για την ενίσχυση της ανέγερσης του πρώτου Ronald McDonald House® στην Κύπρο, που θα φιλοξενεί δωρεάν οικογένειες παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας και σε άλλα νοσηλευτήρια της πρωτεύουσας.


Ακολουθώντας το μήνυμα της εκστρατείας «Η αγάπη μοιράζεται με ένα μπισκότο», η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική! Από τις 30/01/20 έως και τις 14/02/20 που διήρκεσε η εκστρατεία, τα διαθέσιμα μπισκότα έγιναν ανάρπαστα από το κοινό, που μπορούσε να τα βρει στη συμβολική τιμή των €2 απ’ όλα τα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και των εστιατορίων McDonald’s. Τα μπισκότα αγάπης έφτιαξαν αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκστρατεία τα ζαχαροπλαστεία New York Sweets. Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πουλήθηκαν συνολικά 16.600 τεμάχια και συγκεντρώθηκε το ποσό των €33.200.
Την επιταγή του ποσού αυτού παρέδωσε στην κα Άντρη Πέντα, Organizational Leader του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου, η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κα Νατάσα Κωνσταντινίδου στην παρουσία της κας Κατερίνας Ανδρέου, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της McDonald’s Κύπρου.


Λίγα λόγια για το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου
Το RMHC® ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2014, με πρώτη ενέργεια την αναβάθμιση του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου με τη δημιουργία Κλινικής για παιδιά με καρδιοπάθειες.
Αυτό το μήνα αρχίζει το δεύτερο μεγάλο έργο του Ιδρύματος, η ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House®, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία. Πρόκειται για σύγχρονο ξενώνα που θα λειτουργεί βάσει διεθνών προτύπων και θα περιλαμβάνει 15 συνολικά δωμάτια, στα οποία θα φιλοξενούνται δωρεάν οικογένειες παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άλλα νοσηλευτήρια της πρωτεύουσας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top