ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρσι έμοιαζε με “ΕΦΙΑΛΤΗ”… Φέτος είναι ΑΛΛΙΩΣ με ΑΠΟΕΛ…

Πέρσι έμοιαζε με “ΕΦΙΑΛΤΗ”… Φέτος είναι ΑΛΛΙΩΣ με ΑΠΟΕΛ…

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ έμοιαζε με «εφιάλτη» για τον Απόλλωνα. Τέσσερις φορές συναντήθηκαν με τους πρωταθλητές της τελευταίας 7ετίας, ούτε ένα βαθμό δεν κατάφεραν να «σταυρώσουν».

Φέτος όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λεμεσό, οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Πριν τρεις εβδομάδες (15/2), στον δεύτερο γύρο, οι κυανόλευκοι δέχθηκαν βαριά ήττα με 4-1 στο ΓΣΠ.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, πέτυχε όμως δυο νίκες, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπέλλου. Νίκησε με 1-0 στο Τσίρειο στις 22 Ιανουαρίου και μια εβδομάδα αργότερα με 1-2 στον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Στο… χάραμα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν τους 3 βαθμούς στη Λεμεσού, ούτως ώστε να αποκτήσουν και αυτοπεποίθηση οι παίχτες ενόψει της συνέχειας του μαραθωνίου.

Δεν αποκλείεται να επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίχτες, που αγωνίστηκαν σε σχηματισμό με τριάδα πίσω, με εξαίρεση τον Χάμπο Κυριάκου (είναι πολύ περιορισμένες οι πιθανότητες να προλάβει ο Κύπριος διεθνής).

Αν το πάει έτσι, τότε θα είναι κεντρικός στόπερ ο Γιούστε, αριστερός ο Σάλαι και δεξιός ο Ενσούε. Ο Ζοάο Πέδρο, αν είναι πλήρως έτοιμος, τότε θα επιστρέψει σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ. Ενδεχομένως να επαναφέρει τον Αγκίρε στο αριστερό άκρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top