Αλλάζει η μέρα της ΓΣ της Σαλαμίνας

Αλλάζει η μέρα της ΓΣ της Σαλαμίνας

Aλλάζει η μέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της Νέας Σαλαμίνας η οποία θα καθόριζε ουσιαστικά το μέλλον των ερυθρολεύκων αφού στην Γενική Συνέλευση θα συζητούσαν τα μέλη της Σαλαμίνας για την δημιουργία εταιρίας η όχι

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρει

Μετατίθεται η Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου. Ο λόγος της μετάθεσης είναι γιατί  τη μέρα εκείνη ο Δήμος Αμμοχώστου θα τιμήσει τον πρώτο εκλελεγμένο δήμαρχο της Αμμοχώστου Αδάμ Αδάμαντος, που ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας της Αμμοχώστου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα οριστεί σύντομα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE