Να είναι αλλιώς μετά από τρεις βδομάδες – Πιθανή ενδεκάδα

Να είναι αλλιώς μετά από τρεις βδομάδες – Πιθανή ενδεκάδα

Μετά από τρεις βδομάδες νέο ραντεβού για την ΑΕΛ και την Ομόνοια για το πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας στο Τσίρειο Στάδιο.

Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, η Ομόνοια… στραβοπάτησε στο Τσίρειο Στάδιο την 16η Φεβρουαρίου, με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ.

Από τότε μέχρι σήμερα η Ομόνοια μέσα από τα αποτελέσματα των αγωνιστικών που ακολούθησαν, ολοκλήρωσε την α΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας στην πρώτη θέση, έστω και με συγκάτοικο την Ανόρθωση, έχοντας ως στόχο να μπει στη β΄ φάση ιδανικά, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να περάσει νικηφόρα από το Τσίρειο Στάδιο και το… εμπόδιο των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει για τον αγώνα που ξεκινάει η ώρα 18:00 στους Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Φαμπιάνο (τραυματίας), Μαυρίας (τραυματίας), Έρικ Μποτεάκ (τρεις κίτρινες κάρτες) και Παναγιώτου.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Νορβηγό κόουτς είναι Παντιλίμον κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Κούσουλος, Γκόμες και Γκόμεθ, με τους Τιάγκο και Ακιντόλα στα «φτερά» και Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE