ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανένα ρόλο «κομπάρσου» και βλέπει πιο ψηλά – Πιθανή ενδεκάδα

Κανένα ρόλο «κομπάρσου» και βλέπει πιο ψηλά – Πιθανή ενδεκάδα

Την ιδανική πρεμιέρα στα πλέι οφ ψάχνει να κάνει η ΑΕΛ, η οποία η ώρα 18:00 αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μπαίνει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος από την 6η θέση, έχοντας 31 βαθμούς, με τον ίδιο τον κόουτς να δηλώνει χθες σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ότι ο στόχος της ΑΕΛ είναι να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα, άρα δεν θα έχει ρόλο «κομπάρσου», αλλά θα παλέψει σε όλες τις μάχες που έχει να δώσει για να πάρει όσους περισσότερους από τους 30 βαθμούς που είναι διαθέσιμοι στα πλέι οφ.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκοντάλ και Γκαζτανιάγα.  Από εκεί και πέρα, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του.

Πιθανό σχήμα με σύστημα 3-5-2 είναι Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ράσο και Κυριάκου, με ανασταλτικά χαφ Ζντραβκόφσκι και Μεντόγεβιτς, με Αγκάνοβιτς πιο μπροστά τους, Αντωνίου και Αβραάμ στα «φτερά», με επιθετικό δίδυμο Μαέ και Χουράδο (ή Μάιντεβατς).  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γερολέμου, Τόρρες, Αντάμοβιτς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top