Η… ΑΠΟΡΙΑ για Βιντιγκάλ και Γιάκολις

Η… ΑΠΟΡΙΑ για Βιντιγκάλ και Γιάκολις

Ο ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε την αποστολή του για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα με τους Αντρέ Βιντιγκάλ και Αντόνιο Γιάκολις να μένουν εκτός (μαζί και ο Ομάρ Χάνι).

Οι δυο τους έμειναν εκτός 18άδας και στο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια και τίθεται πλέον το ερώτημα αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν, καθώς άλλοι ποδοσφαιριστές δεν πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, όπως ο Μίλαν Γέφτοβιτς, ενώ ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ταχύτητα και τεχνική στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE