ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «δεν πείθει», η δουλειά και το 8ο σερί…

Το «δεν πείθει», η δουλειά και το 8ο σερί…

Συνέχεια στα… αρνητικά αποτελέσματα έδωσε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα, στο Τσίρειο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1.

Η πραγματικότητα, είναι πως ακόμα η ομάδα δεν πείθει. Μετά το παιχνίδι με τους κυανόλευκους στο οποίο επικράτησε με 4-1, στο ΓΣΠ, δεν έχει δείξει κάτι το αξιόλογο. Μένει μακριά από τη νίκη. Εκτός της νίκης, μένει και μακριά από το γκολ. Άσχετο αν σκόραρε με τον… περιπετειώδη τρόπο ο Γένσεν, έπειτα από 4 ματς, για να ισοφαρίσει και να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Είναι λογικό πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει πάρα πολύ δουλειά να κάνει έτσι ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να βρουν τον καλό τους εαυτό και να φτάσουν στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος. Ίσως, ήρθε ξανά η στιμγή, ο Ελλαδίτης να επαναφέρει έναν καθαρόαιμο επιθετικό στην αρχική ενδεκάδα για την αιχμή του δόρατος. Προσπαθεί να βρει τη λύση μέσα από τις προπονήσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ, δίνει κάθε παιχνίδι ως τελικό και πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, είναι επιτακτική ανάγκη. Μπορεί να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα, ωστόσο κάποιο άλλο αποτέλεσμα θα είναι «κακό» για τους γαλαζοκίτρινους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top