Πάνε Ισπανία Σπανούλης και Θάντερ

Πάνε Ισπανία Σπανούλης και Θάντερ

Ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε και τη Δευτέρα του Πάσχα με συντηρητική προπόνηση αλλά και αποθεραπεία και αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στη Βαρκελώνη, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

 Όσον αφορά στην περίπτωση του Οθέλο Χάντερ ισχύουν τα ίδια δεδομένα, καθώς το αιμάτωμά του δεν έχει υποχωρήσει, όμως θα βρεθεί στο αεροπλάνο για την Καταλονία προκειμένου να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει να δει το επίπεδο ετοιμότητας και των δύο στην τελευταία προπόνηση επί καταλανικού εδάφους και ανάλογα με την κατάστασή τους θα κριθεί από τον ίδιο και το ιατρικό επιτελείο, το αν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των ερυθρόλευκων για μπρέικ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.