ΚΥΠΡΟΣ

Καθοριστικός ο δεύτερος τελικός στην Λάρνακα

Καθοριστικός ο δεύτερος τελικός στην Λάρνακα

Στο γήπεδο πέρασαν τις ημέρες της Αναστάσεως οι καλαθοσφαιρικές ομάδες της Πετρολίνα ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, αφού ο επερχόμενος δεύτερος μεταξύ τους τελικός των πλέι-οφ στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας, δεν τους επέτρεπε να έχουν έστω και μία ώρα χαμένη από την προετοιμασία τους.

Αυριο στις  19:00, απευθείας από τη Cytavision στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» της Λάρνακας, οι δύο φιναλίστ και της φετινής καλαθοσφαιρικής χρονιάς, έχουν το δεύτερο μεταξύ τους ραντεβού τίτλου.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ κατάφερε τη Μεγάλη Πέμπτη (9/4/15) να φύγει νικήτρια από το «Λευκόθεο» με 67-69, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, και να πάρει στην πλευρά της το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που δίνει στον δεύτερο τελικό ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top