ΥΠ Μεταφορών: «Δεν υπάρχει θέμα εξόδου των επιβατών από το κρουαζιερόπλοιο»

ΥΠ Μεταφορών: «Δεν υπάρχει θέμα εξόδου των επιβατών από το κρουαζιερόπλοιο»

Δεν θα επιτραπεί η αποβίβαση σε επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Μάρκο Πόλο σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο.

Ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος με ανακοίνωση του στο twitter αργά το βράδυ της Πέμπτης (12/03), αναφέρει πως δεν θα ως, με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο αγκυροβόλιο Λεμεσού, «επομένως δεν υπάρχει θέμα εξόδου επιβατών».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα μπαίνει κρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες που φτάνει στην Λεμεσό - Άτομα με πνευμονία

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (12/03), λήφθηκε πληροφορία για κρουαζιερόπλοιο το οποίο την Παρασκευή (14/03), θα ερχόταν στο λιμάνι της Λεμεσού με 800 επιβάτες – στην πλειοψηφία Ιταλούς – και κάποιοι από αυτούς μάλιστα παρουσίασαν συμπτώματα πνευμονίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.