ΚΥΠΡΟΣ: Ασθενής με κορωνοϊό μίλησε στο ΡΙΚ – «Ελαφρύς βήχας, πυρετός 37,7» -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ασθενής με κορωνοϊό μίλησε στο ΡΙΚ – «Ελαφρύς βήχας, πυρετός 37,7» -VIDEO

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ασθενής με κορωνοϊό που μίλησε στο ΡΙΚ και στη δημοσιογράφο Γωγώ Αλεξανδρινού.

Περιέγραψε την εμπειρία του, δίδοντας πολύτιμες πληροφορίες και στέλνοντας το μήνυμα πως δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Όπως εξήγησε, έλειπε σε 10ήμερο επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο και όταν επέστρεψε την Κυριακή (08/03) στην Κύπρο είχε υποψία ότι θα μπορούσε να έχει προσβληθεί από τον ιό.

Εν συνεχεία περιέγραψε το ιστορικό των συμπτωμάτων:

• Τη Δευτέρα (09/03) το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και αδυναμία, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε ελαφρύ βήχα, που δεν ήταν επώδυνος ή συνεχόμενος.

• Από το μεσημέρι της Τρίτης (10/03) παρουσίασε πυρετό.

• Όταν το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε πυρετό 37,7, επιχείρησε να επικοινωνήσει με το 1420 (υπηρεσία ασθενοφόρων). Τελικά κατάφερε να μιλήσει με τους υπεύθυνους την Τετάρτη (11/03) το απόγευμα.

Όπως είπε η ενημέρωση στην Αγγλία ήταν ελλιπής σε σχέση με την Κύπρο.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

Δείτε το VIDEO όπως παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE