ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μετέωροι Κύπριοι πολίτες μετά από μαζικές ακυρώσεις πτήσεων- Επιρρίπτουν ευθύνες στην Κυβέρνηση

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μετέωροι Κύπριοι πολίτες μετά από μαζικές ακυρώσεις πτήσεων- Επιρρίπτουν ευθύνες στην Κυβέρνηση

Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες, με αεροπορικές εταιρίες μετά το διάγγελμα του Νίκου Αναστασιάδη να σταματούν τα ταξίδια τους προς την Κύπρο, αφήνοντας εκτεθειμένους εκατοντάδες Κύπριους πολίτες που είχαν «κλεισμένα» εισιτήρια.

Του Στέλιου Στυλιανού 

Μπορεί οι εταιρίες να προχωρούν στην επιστροφή χρημάτων στους επιβάτες (χωρίς αποζημίωση) , αναφέρουν όμως ότι η ακύρωση των πτήσεων γίνεται μετά τα μέτρα που εξήγγειλαν οι κυπριακές Αρχές το βράδυ της Παρασκευής.

Αρκετοί λοιπόν Κύπριοι που βρίσκονταν για επαγγελματικούς σκοπούς κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επιστροφή τους στην πατρίδα, καθώς μένουν εκτεθειμένοι από τις μαζικές ακυρώσεις.

Η ιστοσελίδα μας δέχθηκε αρκετά μηνύματα και παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό. Γυναίκα που βρισκόταν για επαγγελματικό σκοπό στο Ηνωμένο Βασίλειο (εδώ και 10 μέρες) η πτήση της οποίας (Τui Airways) ακυρώθηκε, χάνει το εισιτήριο επιστροφής, το εισιτήριο για τρένο από το Λίβερπουλ στο Λονδίνο, είχε διαμονή σε ξενοδοχείο μέχρι το Σάββατο 14/3 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μετέωρη και χωρίς βοήθεια από τις Αρχές, αφού τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ανάγκασαν εταιρίες να διακόψουν τα δρομολόγια προς Κύπρο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Καρούσο, παραθέτοντας το πρόβλημα που παρουσιάζεται, με τον κύριο Καρούσο να αναφέρει ότι θα υπάρξει έκτακτο Υπουργικό συμβούλιο στο οποίο θα ληφθουν αποφάσεις και συμπλήρωσε πως το πρόβλημα είναι σοβαρό, το κατανοούμε και προσπαθούμε να το λύσουμε.

Σημειώνεται ότι εταιρία η οποία δεν έχει ακόμα ακυρώσει πτήσεις προς την Κύπρο, έχει ανεβάσει τις τιμές στα ύψη.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top