ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλωνας: Είναι και θέμα ψυχολογίας…

Απόλλωνας: Είναι και θέμα ψυχολογίας…

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έξι στροφές πριν το φινάλε αλλά στην ομάδα γνωρίζουν και το λένε, πως ταμείο θα κάνουν στο τέλος. Άλλωστε η ουσία είναι ποιος θα τερματίσει πρώτος και θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Τον Κάανεν είναι ο τρίτος προπονητής που θα εργαστεί την φετινή σεζόν στον Απόλλωνα μετά τους Χριστάκη Χριστοφόρου και Ιοάν Αντόνε. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη έχει καταστήσει σαφές πως στόχος είναι αποκλειστικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μέσα στη σεζόν έκρινε πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Σε ότι αφορά το ρόστερ, αναμφίβολα ο Απόλλωνας διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές «διψασμένους» για τον τίτλο. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό.

Ο Κάανεν είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πήγε στο Κολόσσι, είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του. Ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια στη Λευκωσία και ο Ολλανδός κόουτς γνωρίζει πως θα πρέπει να υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα πριν από την αναμέτρηση στη Λευκωσία.

Σημαντικές απουσίες και σενάρια ενδεκάδας

Ο Απόλλωνας πάει στη Λευκωσία με σοβαρές απουσίες. Μερκής, Χαμντανί, Σανγκόι και Παπουλής είναι τιμωρημένοι. Αμφίβολοι παραμένουν Γκίε και Ρομπέρ. Σε ότι αφορά τα σενάρια για την ενδεκάδα, ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Λόπες να έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο. Αριστερά στην άμυνα υπάρχει η επιλογή του Γουίλερ εφόσον ο Ρομπέρ δεν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει. Ο Ουόν είναι σίγουρος για το κέντρο της άμυνας με παρτενέρ πιθανότατα τον Αγγελή, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Γκουγιόν. Μεριέμ, Στογιάνοβιτς και Ρόσα είναι οι επιλογές για τη μεσαία γραμμή, που μπορεί να βρίσκεται και ο Γκουγιόν. Τουράμ και Λόπες θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Γκίε στην κορυφή.

Να τριτώσει…

Ο Απόλλωνας θέλει να πετύχει την τρίτη του νίκη μέσα στη σεζόν απέναντι στην Ομόνοια. Στο πρώτο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 στο Τσίρειο, ενώ έφυγαν νικητές και από το ΓΣΠ με 2-1.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top