ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μέτρα για αντιμετώπιση της εξάπλωσης αποφάσισαν οι Δήμοι Μείζονος Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μέτρα για αντιμετώπιση της εξάπλωσης  αποφάσισαν οι Δήμοι Μείζονος Λευκωσίας

Μέτρα για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid -19, έλαβε σε έκτακτη συνεδρία του το Κλιμάκιο των Δήμων Μείζονος Λευκωσίας, υπό το φως των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωσή του, το Κλιμάκιο των Δήμων Μείζονος Λευκωσίας αναφέρει ότι αποφασίστηκαν όπως οι εξωτερικές επισκέψεις στα Δημαρχεία δεν επιτρέπονται μέχρι τις 10/4/2020, ενώ για επείγοντα περιστατικά το κοινό καλείται να επικοινωνεί με τα τηλεφωνικά κέντρα των Δήμων και αυτά θα αξιολογούνται κατά περίπτωση. 
 
Επίσης, αποφασίστηκε όπως τα Ταμεία των Δήμων να παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10/4/20, ενώ πληροφορεί πως οι πληρωμές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά. 
 
Εξάλλου, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Δήμων αναβάλλονται μέχρι τις 10/4/2020, ενώ δημοτικές βιβλιοθήκες, Δημοτικά Θέατρα, Αθλητικά Δημοτικά Κέντρα και Κολυμβητήρια, Πολυδύναμα Δημοτικά Κέντρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10/4/2020. 
 
Επιπλέον, συστήνει αποφυγή χρήσης των παιδότοπων.
 
Όπως ανακοινώνει στις Υπηρεσίες των Δήμων εφαρμόζονται όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, ενώ οι ουσιώδεις Υπηρεσίες των Δήμων θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.
 
Τέλος, οι Δήμοι Μείζονος Λευκωσίας ζητούν την κατανόηση του κοινού για αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top