Ιστορικό βίντεο της Ανόρθωσης! Η επιστροφή των Θρύλων…

Ιστορικό βίντεο της Ανόρθωσης! Η επιστροφή των Θρύλων…

Την ευκαιρία να ξαναδούν από κοντά μερικούς από τους θρύλους της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ανόρθωσης, είχαν όσοι φίλοι της Μεγάλης Κυρίας βρέθηκαν στο Κίτιον το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Σε μια σεμνή εκδήλωση που κράτησε σχεδόν δυο ώρες, οι Ανορθωσιάτες που κατέκλυσαν το στάδιο χειροκρότησαν τους φουτσαλιστές και αποθέωσαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι έδειξαν πως κρατούν γερά ακόμα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους… αυτή την φορά στο παρκέ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Μιχάλης Παμπόρης, Κόκος Παναγή, Γιάννης Καραγιάννης, Πανίκος Ππούννας Κώστας Φώτη, Τιμούρ Κετσπάγια, Λουκάς Λουκά, Χρίστος Κοτσώνη, Σπύρος Καστάνας, Άντρος Παναγιώτου και Φοίβος Βραχίμης όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φούτσαλ του Συλλόγου, χαρίζοντας περίτεχνες ενέργειες, πανέμορφα τέρματα, φοβερές αποκρούσεις αλλά και… στιγμές γέλιου με τα αλληλοπειράγματά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE