ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Μόσχα

Ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Μόσχα

Μια από τις χειρότερες ήττες του γνώρισε η Παναθηναϊκός στη ρωσική πρωτεύουσα. Χωρίς να είναι ανταγωνιστικός ηττήθηκε με 93-66 από την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ουσιαστικά οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν για ένα δεκάλεπτο στο παιχνίδι, χωρίς διάθεση για άμυνα. Το επόμενο ραντεβού είναι και πάλι στη Μόσχα, την ερχόμενη Πέμπτη (20:00). Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι αν ο Παναθηναϊκός ανατρέψει την κατάσταση, παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και αν είναι πιο ανταγωνιστικός.

Στο πρώτο δεκάλεπτο και με τα τρίποντα του Παππά, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να είναι στο παιχνίδι πριν ο Τεόντοσιτς «κλείσει» την περίοδο για την ΤΣΣΚα στο +8 (29-21).

Η συνέχεια ήταν τραγική για την Ελληνική ομάδα, η άμυνα της οποία σκορπίστικε και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει τις λύσεις απέναντι στους Ρώσους. Ενδεικτικό το ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε 29 πόντους πίσω στο ημίχρονο (!!) και φάνηκε πως η βραδιά στη Μόσχα, θα ήταν «μαύρη».

Το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο κόστισε στον Παναθηναϊκό που δεν επέστρεψε ποτέ στην διεκδίκηση του ματς. Η διαφορά έφθασε ακόμη και τους 35 πόντους για να «κλείσει» στο φινάλε στους 27 (93-66).

Τα δεκάλεπτα: 29-21, 56-27, 77-42, 93-66.

ΤΣΣΚΑ (Ιτούδης): Ντε Κολό 7 (1), Τεόντοσιτς 18 (4), Νίκολς 13 (3), Τζάκσον 7 (1), Μαρκοϊσβίλι 13 (3), Κορόμπκοφ 4, Ουίμς 2, Βοροντσέβιτς 7 (1), Κάουν 6, Χριάπα 2, Χάινς 2, Κιριλένκο 12 (1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 4 (1), Γιάνκοβιτς 7 (2), Φώτσης 3 (1), Νέλσον 2, Παππάς 16 (2), Μαυροκεφαλίδης 10, Διαμαντίδης, Γκιστ 14 (1), Μπατίστα 8, Μπλουμς, Παπαγιάννης, Λούντζης 2  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top