ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

Καθησυχαστικά νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμαθε από την Γιουβέντους ότι δεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μέχρι νεοτέρας παραμένει σε καραντίνα στην βίλα του στην Μαδέιρα, μαζί με όλη την οικογένεια του, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι πιο ήσυχος από σήμερα.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μ.Μ.Ε. η Γιουβέντους ανακοίνωσε στον Πορτογάλο σταρ ότι το δείγμα που έδωσε για εξέταση στον κορωνοϊό είναι αρνητικό εν αντιθέσει με αυτά των Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλεζ Ματουϊντί και Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι οι μόνοι τρεις παίκτες της Μεγάλης Κυρίας που βρέθηκαν θετικοί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.