Ιδιαίτερα καθοριστικό το παιχνίδι για την πορεία της

Ιδιαίτερα καθοριστικό το παιχνίδι για την πορεία της

Με πολλά προβλήματα πάει η Ανόρθωση στον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Δημητρίου και Κάλβο εκτός λόγο καρτών και Γκαρσία αλλα και Ιακοβένκο εκτός λόγο τραυματισμών.

Τα δυο πρώτα προβλήματα κάνουν ασφαλώς τον Παους να έχει στο μυαλό του τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην ομάδα της Μεγάλης Κυρίας . Ο Αντιτς είναι ο παίκτης ο οποίος λογικά θα πάρει την θέση τον δεξιού μπάκ ενώ την θέση του Κάλβο που ήταν από τους κορυφαίους στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό θα πάρει ο Μακρης στα φτερά.

Ασφαλώς όμως ο αγώνας με την ΑΕΚ αλλα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καθοριστικό για την πορεία της Ανόρθωσης στον φετινό μαραθώνιο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE