ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Foody ενισχύει τα προληπτικά μέτρα για ασφαλή παράδοση του φαγητού

Το Foody ενισχύει τα προληπτικά μέτρα για ασφαλή παράδοση του φαγητού

Το Foody, η κυπριακή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού, ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των χρηστών, των συνεργατών και των υπαλλήλων του, ως απάντηση στην εξάπλωση του ιού COVID-19 στην Κύπρο.

“Με την εφαρμογή επιπλέον προστατευτικών μέτρων, όπως το contact-free delivery, προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε με στόχο την ασφάλεια όλων. Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν online, και να επιλέξουν πως και που θα τους παραδοθεί η παραγγελία. Αυτές οι επιλογές είναι σχεδιασμένες για να μειώσουν την επαφή και να κάνουν την παράδοση φαγητού ακόμα πιο ασφαλή”, ανέφερε ο Αργύρης Αργυρού, CEO του Foody.

Το Foody παρακολουθεί στενά την εξάπλωση του COVID-19 για να ανταποκριθεί δυναμικά, και να εφαρμόσει τις καλύτερες πρακτικές για αντιμετώπιση των αναγκών αυτής της εξελισσόμενης κατάστασης.

Κάνοντας την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη
Ως η κύρια πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού και καφέ στην Κύπρο, αντιλαμβανόμαστε τον σημαντικό ρόλο μας σε αυτή την περίοδο.

Πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν μία μεγάλη αλλαγή στην καθημερινή μας ρουτίνα και είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση υπηρεσία σε όλους.

Πέραν από το μαγειρεμένο φαγητό που μπορούν να παραγγείλουν, οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν προϊόντα από supermarket και περίπτερα στο app του Foody.

Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, βάζοντας πάνω απ’ όλα την ασφάλεια.
Προστατεύοντας τους χρήστες μας

Ως Foody, αρχίσαμε να παίρνουμε προληπτικά μέτρα, μόλις είδαμε ότι η κατάσταση άρχισε να εξαπλώνεται και στην Κύπρο.

Σε κάθε παραγγελία μέσω του Foody, ο πελάτης μπορεί να κάνει κλικ στην επιλογή “Άφησε την παραγγελία στην πόρτα”, μειώνοντας στο ελάχιστο την επαφή με το άτομο που παραδίδει την παραγγελία του.

Οι διανομείς φαγητού καθιστούν δυνατό το να μπορούμε να προσφέρουμε μία εξαιρετική υπηρεσία στους πελάτες μας, ακόμα και σε περιόδους αβεβαιότητας και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Έχουμε επικοινωνήσει με όλα τα εστιατόρια που συνεργάζονται με το Foody και τους έχουμε μεταφέρει τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Κάποιες από αυτές είναι τα άτομα που εργάζονται στην κουζίνα, αλλά και στο ντελίβερι, να φορούν αποστειρωμένα γάντια μιας χρήσης, να πλένουν τα χέρια τους τακτικά με σαπούνι και νερό και τα άτομα που κάνουν το ντελίβερι να χρησιμοποιούν αντισηπτικό μετά από κάθε παράδοση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πλείστες κατευθυντήριες γραμμές τηρούνταν από τα εστιατόρια και πριν την πρόσφατη πανδημία του COVID-19, καθώς είναι γενικές κατευθυντήριες γραμμές για καλή υγιεινή.
Ενισχύοντας την συνεργασία μας με τα εστιατόρια
Η ομάδα μας δουλεύει στενά με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια για να τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών, διατηρώντας παράλληλα το προσωπικό τους και το φαγητό που παραδίδουν υγιές.

Επίσης στοχεύουμε στο να βάζουμε νέα εστιατόρια στην πλατφόρμα, όσο γρηγορότερα γίνεται, για να μπορούμε να τους υποστηρίξουμε στο να διατηρήσουν τον αριθμό των παραγγελιών τους στο ίδιο επίπεδο και να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους χρήστες μας.

Με την απαγόρευση του dine-in στα εστιατόρια, θέλουμε να φέρουμε το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης κατευθείαν στο σπίτι των πελατών.
Ασφαλές περιβάλλον στην κουζίνα
Οι επίσημες υπηρεσίες υγείας στον κόσμο συμφωνούν ότι υπάρχει πάρα πολύ χαμηλός κίνδυνος μετάδοσης του COVID-19 μέσω του φαγητού. Ούτε η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), ούτε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχουν οποιαδήποτε αναφορά που να υποδηλώνει ότι ο κορονοϊός COVID-19 μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φαγητού ή μέσω της συσκευασίας του φαγητού.

Ωστόσο δουλεύουμε στενά με τους συνεργάτες μας, τα εστιατόρια, για να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον κουζίνας και να πραγματοποιούν την προετοιμασία και την συσκευασία του φαγητού, με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.
Φροντίζοντας την ομάδα μας
Χειριζόμαστε την υγεία και την ευημερία της ομάδας του Foody, με την μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα.

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία της ομάδας, το Foody έχει εφαρμόσει εκτεταμένες κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και την ασφάλεια, οι οποίες περιλαμβάνουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και εντατικοποιημένες διαδικασίες υγιεινής.

Η εργασία από το σπίτι ενθαρρύνεται έντονα για όλους τους υπαλλήλους, και στηρίζουμε την ομάδα με διάφορα μέτρα, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.
Στενή συνεργασία με τις αρχές
Το Foody είναι σε επαφή με τις αρχές και συνεχίζουμε να τηρούμε τις επίσημες οδηγίες για υγεία και ασφάλεια.

Κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, οι άμεσες μας προσπάθειες κατευθύνονται στο να εξασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των συνεργατών μας, όπως επίσης και της ομάδας του Foody.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη του COVID-19 λεπτό με λεπτό και θα εφαρμόσουμε περαιτέρω μέτρα αν χρειαστεί.

Οι σκέψεις μας είναι σε όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από την διασπορά του ιού και στα άτομα που με τις ενέργειες τους βοηθούν να κρατήσουμε την κοινωνία μας ασφαλή, υγιή και να έχει τα απαραίτητα αγαθά στο σπίτι και στο τραπέζι του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top